Infoline: 0751.17.22.22

Smoothie Maker

Fii primul care evalueaza acest produs.

Pret normal: 160,00 RON

Pret special: 125,00 RON


sau
(pretul include TVA)

Smoothie Maker Bomba de energie lichida! Transforma si mixeaza in cateva secunde. Cu Smoothie Maker adaugati fructe proaspete, va puteti face amestecuri de fructe, creme sanatoase si bogate in vitamine, in cateva secunde. Vitaminele nu se pierd si veti obtine o textura cremoasa sanatoasa.


Smoothie Maker, alegerea perfecta pentru cei care iubesc sucurile naturale si preparatele sanatoase.
Va doriti ceva cu adevarat sanatos? Doriti sa consumati fructele intr-un mod revolutionar?
Aparatul Smoothie Maker va ajuta sa obtineti Smoothie-uri cu un gust excelent.
Smoothie-ul este o bautura rece, delicioasa si sanatoasa, preparata dintr-un amestec de fructe. Smoothie-ul poate fi realizat dintr-o varietate de fructe proaspete, iaurt, gheata si suc. Cu aparatul Smoothie Maker obtineti acest preparat intr-un timp record!
Smoothie Maker este ideal pentru nectaruri, sucuri si spume de fructe, inghetate si cafea. Aparatul Smoothie Maker pastreaza vitaminele si fibrele fructelor, oferindu-va bauturi 100% naturale.
Cu Smoothie Maker nu obtineti doar sucuri naturale, nectaruri, inghetata sau cafea. Smoothie Maker poate fi folosit si in prepararea rapida a cremelor pentru deserturi sau sosurilor picante.

Cum functioneaza?

Aparatul Smoothie Maker detine lame care se rotesc cu o viteza incredibila, de 72.000 de rotati pe minut, ceea ce permite realizarea sucurilor sau inghetatelor in doar cateva secunde.
Mai mult decat atat, Smoothie Maker are un sistem de curatare genial, astfel ca, dupa folosire, este nevoie de doar cateva secunde pentru curatarea acestuia. Nu trebuie desfacut, nu trebuie spalat sub apa! Trebuie doar pornit si curatarea se face automat. Smoothie Maker prezinta si alte avantaje. Folosindu-l economisiti timp, efort, bani si obtineti sucurile dorite intr-un timp record. Pe langa toate acestea, aparatul Smoothie Maker contine si o noutate: sistemul de cutite cu mai multe lame. Cu ajutorul acestui sistem puteti folosi aparatul si la modul TURBO, pentru a marunti alimentele sau gheata.

Smoothie Maker

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza marita

Departeaza
Apropie

Mai multe vizualizari

Te-ar mai putea interesa urmatoarele produse:

Storcatorul Pro V Juicer

Storcatorul Pro V Juicer

Pret normal: 100,00 RON

Pret special: 75,01 RON